Skip to main content

Bluestone Trainee

Er du på jakt etter en spennende trainee-stilling i et internasjonalt IT-miljø? Bli trainee i Bluestone og vær med på et forrykende år i Vestfold. Vi tilbyr et 12 måneders program, med mulighet for fast ansettelse etter trainee-periodens utløp. Som Bluestone Trainee vil du jobbe med spennende prosjekter til store nasjonale og internasjonale kunder, og du vil få mulighet til utplassering i ett eller flere av våre utenlandske kontorer over en periode.

Hva innebærer det å være Bluestone Trainee?

Som Bluestone Trainee vil du bli kjent med hele Bluestone's organisasjon, virksomhet og strategi. Du vil bli eksponert for kjente merkevarer som Telenor, Byggtorget og Bohus, og du vil ikke minst lære mye om hvordan handelsbedrifter tenker og agerer i et stadig tøffere marked.

Selve programmet har en varighet på 12 måneder og baseres på en rotasjonsplan som tilpasses kandidatens bakgrunn og egne interesser. Dette gir stor faglig variasjon og innsikt i en bransje i voldsom vekst.

Du vil bli involvert i kundeoppgaver og prosjekter allerede i den første perioden av programmet, og du vil få opplæring innenfor de ulike fagområdene. Målet med programmet er at man skal få utvikle både faglige- og personlige egenskaper, ha god kjennskap til bedriften samtidig som en skal være rustet til videre arbeid.

Rotasjonsplanen inneholder:

  • Teknisk opplæring ved å assistere/ rullere i kundeprosjekt-team hvor du vil være med å utvikle omnikanal-salg og løse utfordringer for kjente handelsbedrifter.
  • Utplassering i en eller flere av våre utenlandske avdelinger (Gdansk, Bangkok og / eller Stockholm).
  • Opplæring i våre interne systemer og prosesser, herunder vår Production Process, og andre velkjente prosjektstyringsverktøy gjennom å jobbe med reelle kundecaser/løsninger.

I løpet av traineeprogrammet finner vi ut hvilket fagområde det skal satses videre på. Avgjørelsen tas både på bakgrunn av dine interesser, opparbeidet kompetanse og selskapets behov.

Videre får du:

  • Dedikerte ledere og kollegaer som brenner for teknologi
  • Et internasjonalt arbeidsmiljø med høyt tempo
  • En utviklingsarena med hyppig oppfølging
  • Mulighet til å påvirke allerede fra første arbeidsdag
  • Et godt samhold med fokus på det sosiale

Mentor

Som trainee får du tildelt en mentor som følger deg gjennom hele traineeprogrammet. Dette er en samtalepartner som kan gi råd eller dele personlige og faglige erfaringer.

For hvert stopp i rotasjonsplanen vil din nærmeste overordnede i avdelingen også fungere som din veileder og rådgiver. I tillegg vil mentoren ha jevnlige utviklingssamtaler med deg og alltid være tilgjengelig for spørsmål.

Hvem er du?

Vi leter etter deg som har nyutdannet (bachelor eller master) med fordypning innen IT og som har gode kommunikasjonsevner på Norsk og Engelsk. I tillegg liker du å samarbeide og å bygge relasjoner til andre.

Personlige egenskaper vi ser etter

Bluestone ser etter deg som har en umettelig interesse for teknologi og som er nysgjerrig på nye konsepter. Du er interessert i å lære og tar eierskap til oppgavene dine. Samtidig tror vi at den rette kandidaten setter pris på en god utfordring og ikke er redd for å utfordre status quo.

Rekruttering

Vi rekrutterer nye traineer en gang om året.

Les gjerne våre traineehistorier her